Palmarés:

2010:Trofeu Sabatera, 2º Classificat lliga divisió de plata, Subcampió Copa Vila de Pego, 1º Classificat 24h equip local de Pego, Trofeu Màxim Golejador
2011:Subcampió lliga Divisió d'Honor 2011, 4rt classificat lliga regular 2011.
2012: Campió de Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera, Trofeu Màxim Golejador, Millor Jugador de Copa
2013: Subcampió 24 hores Orba
2014: Campió de la Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera

domingo, 19 de octubre de 2014

Victòria espessa en l'estrena del nou equipatge

El Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió estrenava avui el nou equipatge en el partit de lliga contra el Xical. La nova equipació, feta amb l'arribada del nou patrocinador Aluminis Carrió, canvia el negre que ha caracteritzat al Bar l'Almàssera durant les anteriors temporades pel blau i blanc.
Pel que respecta al partit, l'equip s'ha mostrat un poc espés en alguns trams del mateix, degut en part a la forta eixida nocturna de la nit anterior cap a les festes de Xaló, la qual ha provocat alguna baixa d'última hora, així com també alguna forta resaca dins del camp. Així i tot, l'equip començava amb prou força, i prompte Nilo obriria el marcador després d'una jugada amb Batiste. El 2 a 0 tampoc tardava en arribar, i tornava a ser Nilo l'encarregat de posar-lo al marcador. Després del 2 a 0 arribarien les primeres ocasions del Xical, no obstant això, seria el Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió qui tornaria a marcar, aquesta vegada ho feïa Esteban en una jugada de còrner amb Nilo. Després d'això l'equip ho ha seguit intentant, però o bé les jugades acabaven en el baló fora, o bé amb intervencions del porter del Xical que ha cuallat un bon partit baix dels pals. Seria, per contra, el Xical el que acabaria marcant en un 3 contra 2, en el qual després que Cobos parara el primer tir, el rebuig li arriba al número 13 del Xical que aquesta vegada no falla. Amb el 3 a 1 s'arribava al descans.
En el descans els jugadors del Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió han tingut una seria conversa parlant de la falta d'actitud que necessitava l'equip, i pareix ser que hi ha hagut una reacció. Així en tan sols 7 minuts s'han aconseguit més gols que en tota la primera part, passant del 3 a 1 al 8 a 1, amb gols de Menacho per partida doble, Ximo (que ja porta més gols enguany en 3 partits que en tota la temporada passada, demostrant així el gran canvi qualitatiu que ha tingut), Roberto i Esteban (que marcava el segon en el seu compte particular). Pareixia que l'equip anava a conseguir una gran golejada, però després del 8 a 1, l'equip s'ha tornat a parèixer més al del final de la primera part, i en una errada defensiva que deixava a dos jugadors del Xical contra Cobos, aquest res podia fer, i de nou el número 13 del Xical marcava i reduïa la diferència al definitiu 8 a 2.
A pesar que l'equip s'ha mostrat espés en grans trams del partit, cal dir que ha generat moltes ocasions i ha tingut alguns minuts molt bons. El més important és que s'han sumat 3 punts més, i que l'equip continua contant els seus partits per victòries. La semana que ve toca una prova molt important contra un dur rival com l'Sports la Casa- Balbino, el diumenge a les 12:30.

El capità amb la nova equipació. Avui tenia un poc de resaqueta.

La nit ha passat factura, però un bon esmorzar pre-partit ho pot curar tot.