Palmarés:

2010:Trofeu Sabatera, 2º Classificat lliga divisió de plata, Subcampió Copa Vila de Pego, 1º Classificat 24h equip local de Pego, Trofeu Màxim Golejador
2011:Subcampió lliga Divisió d'Honor 2011, 4rt classificat lliga regular 2011.
2012: Campió de Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera, Trofeu Màxim Golejador, Millor Jugador de Copa
2013: Subcampió 24 hores Orba
2014: Campió de la Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera

domingo, 11 de enero de 2015

El Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió sucumbeix davant un fort Miracle

No ha pogut ser, el Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió no ha pogut mantindre el liderat i ha perdut avui davant un Miracle que ha millorat molt respecte a la última vegada en la qual es van enfrontar els dos equips, la final de copa de la temporada passada que va guanyar l'Almàssera. A diferència d'aquell dia, avui el partit s'ha decantat cap al costat del Miracle.
La igualtat ha sigut la tònica dominant al llarg del partit, amb moments per a cada equip. El Miracle ha disposat de les primeres ocasions, però ha sigut el Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió el qui pegaria primer, amb una jugada perfecta que culminava Roberto de tacó a passe de Nilo. Després del gol el Miracle es volcava buscant l'empat i disposava de les millors ocasions, tot i que Cobos impedia que el baló arribara entrar. Minuts després seria l'Almàssera el que tindria diverses ocasions seguides per ampliar el marcador, tot i que en els últims metres acabava perdonant, o bé topava amb el porter rival. Però quan millor estava jugant l'Almàssera ha arribat l'empat del Miracle, i amb l'empat el final de la 1ª part.
En la 2ª part el Bar l'Almàssera - Aluminis Carrió ha eixit amb molta força, i dominant el partit, tenia els millors moments, però no acabava de rematar a gol. La millor ocasió la tindria Dario, que després de desfer-se dels rivals es plantava davant del porter, que li detenia el baló; tota la banqueta de l'Almàssera i els jugadors de camp reclamaven que el porter havia tocat el baló amb la mà fora de l'àrea, però l'àrbitre deïa que estava en la línea. El partit continuava, i encara tindríem una grandíssima ocasió de gol en una jugada entre Nilo i Xavi, en la qual Xavi es quedava sol amb el porter batut però el baló acabava estavellant-se en el pal. La sort estava clar que avui no estava del costat del Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió, que avui no podia marcar de cap de les maneres, topant amb el porter rival que ha tingut una gran actuació. El nostre porter Cobos també ha tingut molt bona actuació, ja que el Miracle també ha disposat de moltes ocasions en la 2ª part, sobretot en els últims 10 minuts, que han sigut més d'ells que nostres. El Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió es posava amb 5 faltes quan a penes quedaven 3 minuts, i això ha sigut condicionant, ja que en una de les últimes jugades no han pogut frenar a un dels jugadors del Miracle que arribava sols fins a Cobos, aquest podia despejar el baló, però li arribava a un altre jugador del Miracle que des de fora si que batia a Cobos, posant el definitiu 2 a 1 que donava la victòria al Miracle. Quedava sols un minut i ja no s'ha pogut fer res.
En definitiva la segona derrota de la temporada, contra un Miracle que avui també s'ha merescut guanyar; haurien pogut guanyar qualsevol dels dos, ja que s'ha vist un molt bon partit, però finalment el partit s'ha decantat del seu costat. És una llàstima haver perdut, ja que amb la derrota s'ha perdut també el liderat, però hi ha que continuar lluitant i donant guerra en aquesta lliga fins al final; ara mateix els líders els tenim a 1 punt i el Miracle ens apreta per darrer a 3 punts. La pròxima semana, tindrem un nou partit intesíssim, aquesta vegada contra el Segurs Reale que actualment lidera la classificació. Hi ha que anar a per totes i a intentar guanyar!