Palmarés:

2010:Trofeu Sabatera, 2º Classificat lliga divisió de plata, Subcampió Copa Vila de Pego, 1º Classificat 24h equip local de Pego, Trofeu Màxim Golejador
2011:Subcampió lliga Divisió d'Honor 2011, 4rt classificat lliga regular 2011.
2012: Campió de Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera, Trofeu Màxim Golejador, Millor Jugador de Copa
2013: Subcampió 24 hores Orba
2014: Campió de la Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera

sábado, 27 de septiembre de 2014

ARRANCA LA TEMPORADA DE FORMA MOLT POSITIVA

Després del doblet aconseguit la temporada passada amb el campionat de la Copa Vila de Pego (de la qual Dario va ser el millor jugador) i amb el campionat del Trofeu Sabatera, arrancava la setmana passada una nova temporada per al Bar l'Almàssera, la sexta de la seva història, totes elles participant a la lliga de Pego.
Abans de començar la temporada alguns jugadors abandonaven l'equip: César i Jordi continuaran jugant en la lliga de Pego en el Pub Místic - Bar al carrer, un equip que està format per tots els seus amics i que de segur que serà un dels més forts aquesta temporada; també marxen Verdú que es centrarà més en la pilota valenciana i Javi. A més, el delegat Marcos Canet ha fitxat per l'Orba C.F, en un nou pas en la seva carrera que no podrà compaginar amb el futbet.
Uns han marxat i altres han arribat. Per un costat tenim tres nous jugadors, tots ells procedents del Vall de Laguar: en la porteria ha arribat Cobos, un vell conegut ja que a més de jugar amb Roberto, Pana, Llagaria o Batiste en el Dasi F.S., també va parar unes 24 hores amb l'Almàssera, l'any passat, i en les quals a més de subcampió fou el menys golejat. El segon fitxatge en arribar fou Nilo, que ja va jugar dues temporades amb el Bar l'Almàssera: la primera en la qual forem subcampions de la Divisió d'Honor, i la segona en la qual fou pixixi de la Divisió d'Honor, a més de guanyar la Copa i la Sabatera. I ja per últim hem tingut també l'arribada d'Esteban (cosí de Felipe), també procedent del Vall de Laguar, i tot i que mai ha jugat anteriorment amb l'Almàssera, si que ha compartit partits amb alguns jugadors de l'equip, així com també (i a l'igual com molts dels integrants) s'ha format en l'escola de futbet d'Orba. Dins de les altes també cal considerar a Roberto i a Batiste, que enguany disputaran molts més partits amb l'Almàssera ja que enguany no jugaran en l'Orba C.F.
Les altes no han sigut sols entre els jugadors, ja que la baixa de Canet ha provocat l'arribada d'un nou delegat, proposat pel mateix Marc. Es tracta de Lucas, qui fora porter en les dos primeres temporades de l'Almàssera. I no ens podem oblidar d'una alta importantíssima: l'arribada d'un nou patrocinador Aluminis Carrió PVC, amb la qual cosa el nom de l'equip passarà a ser Bar l'Almàssera - Aluminis Carrió PVC Futbol Sala.
Pel que respecta als partits, la lliga arrancava contra un dur rival: el Segurs Reale (format per la majoria dels jugadors del Capicua de l'any passat junt amb algún nou fitxatge). L'equip va fer un gran paper, amb una concentració defensiva màxima, i a pesar d'anar perdent 1 a 2 al descans, va saber reaccionar i remontar el partit acaban imposant-se per 4 a 2 amb gols de Nilo (per partida doble, amb un redebut amb l'Almàssera a lo gran), Batiste i Ximo.
Aquesta setmana arribava el primer derbi contra la Banda d'Orba, un partit que tots tenien moltes ganes de jugar després de la derrota la setmana passada, però en el qual molts no han pogut participar per motius laborals: Cobos, Batiste, Marcos, Antonio, i Dario havien de complir en el seu treball. A ells s'unia també la baixa de Felipe per lesió. Per un altre costat, Xavi que en un principi havia d'anar a treballar, finalment si que podia ser de la partida, convertint-se en jugador clau en la victòria.
La Banda d'Orba, que ja millorà molt durant la temporada passada, arribava amb nous fitxatges que donen més força a l'equip: entre ells Jaume Verdú, o el Bessó (que jugà també una temporada a l'Almàssera). El partit aleshores es presentava molt complicat, més encara atenent els partits de la temporada passada.
El partit començava amb igualtat, i era la Banda qui disposava de les primeres ocasions ben frenades per Juanvi. L'Almàssera poc a poc ha anat reaccionant i clavant-se dins del partit, però durant els 13 primers minuts res ha pogut fer i ha topat en Saoro baix dels pals. Arribada la mitad de la primera part, finalment s'ha avançat amb gol de Nilo que ha donat confiança a l'equip. A partir d'ahí el joc ha millorat, i Xavi i Jose augmentaven el marcador que arribaria al 3 a 0 en el descans, amb els millors minuts de l'Almàssera; la pega s'hi trobava en la lesió de Nilo que no ha pogut continuar jugant.
En la represa, la Banda eixia atacant molt fort i topava més d'una volta amb el pal. Cap als 5 minuts arribava la jugada clau del partit: Xavi, que era l'últim home en defensa intenta regatejar el davanter de la banda però no pot i li la furten; el davanter tira però l'erra  seguidament Juanvi li passa el baló a Xavi. Des de la defensa Xavi agafa el baló, se'n va de tots els contraris que li ixen al pas i marca un golàs passant del possible 3 a 1 a un important 4 a 0. A partir d'ahí la Banda s'ha vingut un poc avall, i l'Almàssera s'ha crescut i ha tingut de nou un dels seus millors moments: Xavi de nou, Menacho i Ximo (que enguany s'està atrevint molt més, xutant més, i ja porta dos gols) marcaven i posaven el 7 a 0. En els últims minuts la banda recurtava distànces arribant al definitiu 7 a 2.
El partit ha tingut alts i baixos, però tots els jugadors han donat el màxim  i això s'ha notat dins del camp. Destacar també el debut d'Esteban que jugava per primera vegada amb el Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió, i que ha cuallat un gran partit, demostran haver sigut un acert el seu fitxatge.