Palmarés:

2010:Trofeu Sabatera, 2º Classificat lliga divisió de plata, Subcampió Copa Vila de Pego, 1º Classificat 24h equip local de Pego, Trofeu Màxim Golejador
2011:Subcampió lliga Divisió d'Honor 2011, 4rt classificat lliga regular 2011.
2012: Campió de Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera, Trofeu Màxim Golejador, Millor Jugador de Copa
2013: Subcampió 24 hores Orba
2014: Campió de la Copa Vila de Pego, Campió del Trofeu Sabatera

domingo, 26 de octubre de 2014

Emoció fins el final

Gran partit el d'avui entre el Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió i l'Sports la Casa- Bar Balbino; un partit amb intensitat des del principi fins al final. El partit començava amb domini de l'Sports la Casa, que era el primer en arribar a la porteria rival, i posteriorment també el primer en marcar, posant el 0 a 1 quan encara portàvem poc més de 3 minuts. A partir del gol de l'Sports la Casa, el Bar l'Almàssera-Aluminis ha despertat, ha començat a generar més joc i han arribat les primeres ocasions. El gol de l'empat arribaria per obra de Xavi, gràcies al seu empeny per marcar ja que ha tirat fins a 3 voltes seguides: la primera al pal, la segona la ha rebutjada el porter, i la tercera finalment ha anat dins. El gol ha motivat més si cap als jugadors de l'Almàssera, i uns minuts després seria Roberto qui marcaria. L'Sports la Casa ha tingut ocasions d'empatar, però primer una gran parada de Juanvi, i després un baló tret de Llagaria de baix dels pals ho evitaven. I en compte de l'empat arribava el 3 a 1, aquesta vegada obra de Dario després que el defensor i el porter de l'Sports la Casa no s'entengueren bé, i Dario ho aprofitava robant el baló i plantant-se sol davant la porteria per marcar. Més tard seria Ximo qui disposaria d'una nova bona ocasió en un xut llunyà que el porter ha rebutjat. Pareixia que tot anava a anar bé per al Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió, però l'Sports la Casa recurtava distàncies abans del descans, posant el 3 a 2 amb el qual s'acabaria la 1ª part.
En la 2ª part els jugadors de l'Almàssera han eixit un poc despistats, i l'Sports la Casa ha tingut alguna ocasió per empatar, però Cobos ho ha impedit. Seria de nou l'Almàssera qui tornaria a marcar, i repetiria Roberto, en una gran jugada que amb un poc de fortuna acaba convertint en gol, i posa el 4 a 2. El partit ha sigut d'anades i tornades, i de nou l'Sports la Casa retallava distàncies als pocs minuts posant el 4 a 3 a falta de 8 minuts, i amb un Almàssera que sols disposava d'un canvi a la banqueta per acabar el partit, després que se n'anara Xavi a treballar. No obstant això, una gran jugada entre Batiste i Dario acabava posant el 5 a 3, obra de Dario que marcava per l'esquadra amb el peu esquerre. Faltaven 5 minuts, però el partit tampoc acabava ahí, ja que l'Sports la Casa posava porter-jugador i es volcava a l'atac, aconseguint reduir les diferències fins al 5 a 4 final.
El xiulit final de l'àrbit ha suposat un suspir per al Bar l'Almàssera-Aluminis Carrió, que avui ha patit i ha hagut de suar la camiseta per emportar-se 3 punts molt valuosos front a un Sports la Casa - Bar Balbino que avui comptava amb el seu planter pràcticament al complet.
La pròxima semana tocarà descansar de nou ja que no hi ha lliga perquè el dissabte és festiu. La semana següent ens toca jugar contra el Bar Pego. De moment la trajectòria està siguent bona, amb un arranc de lliga molt possitiu, amb 4 victòries de 4 partits. Esperem seguir en el mateix camí, i si es lluita com avui tot és possible